Tosuncuk Teslim Oldu : 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu - Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu.

Tosuncuk Teslim Oldu : 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu - Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu.. Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren aydın, bugün brezilya sao paulo'da teslim oldu. Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın bir süredir brezilya'da olduğu biliniyordu. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Aydın, dün gece video yayınlamış ve türk yargısına teslim olacağını bildirmişti.

Her şey o fotoğrafla başladı: İşte çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın (tosuncuk) meşhur fotoğraf karesi ile başlayan ve brezilya'da bir karakolda biten. 01 temmuz 2021 perşembe 09:43. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın. 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira dolandıran tosuncuk lakaplı mehmet aydın akşam saatlerinde avukatları aracılığıyla bir video paylaşarak kısa sürede.

Tosuncuk Brezilya'da teslim oldu - En Kocaeli
Tosuncuk Brezilya'da teslim oldu - En Kocaeli from static.daktilo.com
Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm. .'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo kentinde türk başkonsolosluğu'na teslim oldu. Koğuşu şimdiden belli olan tosuncuk lakaplı ayıcığın teslim olması hadisesi. Tıkla borsada düşük komisyonla işlem yapmaya başla. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Tosuncuk'un teslim olması sosyal medyada gündem oldu. Aydın, dün gece yayınladığı videoyla teslim olacağını ve türkiye'de yargılanmak istediğini söyledi.

Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, bugün brezilya'nın sao paulo eyaletinde teslim oldu.aydın'ın.

Aydın, dün sözcü'de yayınlanan bir videoda türkiye'ye teslim olacağını söylemişti. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao. Dha'nın haberine göre kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın bir süredir brezilya'da olduğu biliniyordu. Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, bugün brezilya'nın sao paulo eyaletinde teslim oldu.aydın'ın. 01 temmuz 2021 perşembe 09:43. Mafyanın parasına çökmeye çalıştığı, hatta çöktüğü aydın'ın çareyi türk adaletine teslim olmakta bulduğu. Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu. Haberler gündem haberleri son dakika | tosuncuk teslim oldu! Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım. Her şey o fotoğrafla başladı: Aydın, dün gece video yayınlamış ve türk yargısına teslim olacağını bildirmişti. 'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank ceo'su mehmet aydın teslim oldu!binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırıp milyonlarca lirayla sırra kadem bastığı gerekçesiyle yargılanan ve yurtdışında bulunan.

Aydın, dün gece yayınladığı videoyla teslim olacağını ve türkiye'de yargılanmak istediğini söyledi. 'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank ceo'su mehmet aydın teslim oldu!binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırıp milyonlarca lirayla sırra kadem bastığı gerekçesiyle yargılanan ve yurtdışında bulunan. Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren aydın, bugün brezilya sao paulo'da teslim oldu. Dün sözcü gazetesi'ne gönderdiği bir video ile teslim olacağını açıklayan çi̇ftli̇k bank'ın kurucusu ve binlerce kişiyi. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken.

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu from www.gundemkibris.com
01 temmuz 2021 perşembe 09:43. Dha'nın haberine göre kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Aydın, dün gece video yayınlamış ve türk yargısına teslim olacağını bildirmişti. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. Peki tosuncuk hangi ülkede teslim oldu? Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım.

Aydın, dün gece video yayınlamış ve türk yargısına teslim olacağını bildirmişti.

'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair. .bültenle aranan tosunçuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'nın sao paulo kentinde teslim oldu. Haberler gündem haberleri son dakika | tosuncuk teslim oldu! Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Mafyanın parasına çökmeye çalıştığı, hatta çöktüğü aydın'ın çareyi türk adaletine teslim olmakta bulduğu. Peki tosuncuk hangi ülkede teslim oldu? Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım. 'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank ceo'su mehmet aydın teslim oldu!binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırıp milyonlarca lirayla sırra kadem bastığı gerekçesiyle yargılanan ve yurtdışında bulunan. Aydın, dün sözcü'de yayınlanan bir videoda türkiye'ye teslim olacağını söylemişti. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao. Tosuncuk lakaplı çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın, dün yayınlanan bir videonun ardından brezilya'nın sao paulo kentinde polis karakoluna teslim.

Tıkla borsada düşük komisyonla işlem yapmaya başla. Dün sözcü gazetesi'ne gönderdiği bir video ile teslim olacağını açıklayan çi̇ftli̇k bank'ın kurucusu ve binlerce kişiyi. Çiftlik bank'ın sahibi tosuncuk lakaplı mehmet aydın, sao paulo'da teslim oldu. Mafyanın parasına çökmeye çalıştığı, hatta çöktüğü aydın'ın çareyi türk adaletine teslim olmakta bulduğu. Çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın teslim oldu.

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ...
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ... from www.berkhaber.com
Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın. Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım. Aydın, dün sözcü'de yayınlanan bir videoda türkiye'ye teslim olacağını söylemişti. Tıkla borsada düşük komisyonla işlem yapmaya başla. İşte çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın (tosuncuk) meşhur fotoğraf karesi ile başlayan ve brezilya'da bir karakolda biten. Çiftlik bank'ın sahibi tosuncuk lakaplı mehmet aydın, sao paulo'da teslim oldu. Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu. 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira dolandıran tosuncuk lakaplı mehmet aydın akşam saatlerinde avukatları aracılığıyla bir video paylaşarak kısa sürede.

Tosuncuk lakaplı çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın, dün yayınlanan bir videonun ardından brezilya'nın sao paulo kentinde polis karakoluna teslim.

İşte çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın (tosuncuk) meşhur fotoğraf karesi ile başlayan ve brezilya'da bir karakolda biten. Dha'nın haberine göre kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu. Kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın (30) teslim oldu. Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair. Haberler gündem haberleri son dakika | tosuncuk teslim oldu! Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım. Tosuncuk'un teslim olması sosyal medyada gündem oldu. 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira dolandıran tosuncuk lakaplı mehmet aydın akşam saatlerinde avukatları aracılığıyla bir video paylaşarak kısa sürede. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. Tıkla borsada düşük komisyonla işlem yapmaya başla. Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama